Hoofdmenu

Terug

Campagne Marketeer

Educational attainment: University Degree (Bachelor)
Motrac

MarktgerichtheidTeamplayer Ondernemend√ AanpakkerGestructureerd

Spreekt dit jou aan? Motrac zoekt voor haar hoofdkantoor in Almere een:

Campagne Marketeer

Wat ga je doen?

Binnen ons hechte marketing team ga je aan de slag als Campagne Marketeer om Motrac nog beter op de kaart te zetten! Je wordt in deze nieuwe rol verantwoordelijk voor het plannen, ontwikkelen en realiseren van de marketingcampagnes waarmee we traffic en leads genereren. Je houdt het projectteam scherp, stakeholders aangesloten en de planningen actueel.

Jouw directe marketingcollega’s worden; de Marketing Manager (Susan), de Digital Marketing Specialist (Mark), de Marketing & Business Analist (Dirk) en de Content Marketeer (Marloes). Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied.

In deze rol:

Ben je (mede)verantwoordelijk voor onder meer:

Het plannen en bepalen van de campagnes: Je stelt de campagnejaarplanning op van 360-campagnes (branche, product, oplossing) en beheert de campagne/ eventkalender. Je brainstormt samen met het marketing team over de scope en invulling van de campagnes en events. Daarbij initieer je/leid je het projectteam en/of de campagnemeetings. Je vraagt informatie en signaleert kansen om nieuwe campagnes in te zetten en je doet voorstellen hoe de effectiviteit van campagnes te verhogen, hoe marketingkanalen het beste kunnen worden ingezet of hoe doelgroepen nog slimmer bereikt kunnen worden, passend bij de campagnedoelen. Je brengt deze informatie bij elkaar in een campagneplan.

Het uitrollen van de campagnes: Je coördineert en/of voert de marketingcampagnes/ events uit volgens het campagneplan in de verschillende tools. Je zorgt ervoor dat de juiste content onder de aandacht komt via onze owned kanalen. Je stuurt het creatief bureau aan t.b.v. de opmaak van de campagnematerialen. Waarbij jouw collega content marketeer zorgt voor de inhoud en jij zorgt voor de planning en de coördinatie. Je bewaakt de deadlines van de vakmedia inkoop die naadloos aansluit bij de campagnes, het mediabudget en je bent de contactpersoon voor onze mediapartners. Je plant regelmatig een teamoverleg in om de lopende en toekomstige campagnes op te volgen. Hierbij ben je ook het aanspreekpunt voor andere teams binnen Motrac. Je monitort de lopende campagnes en stuurt bij waar nodig.

Optimaliseren: Door middel van je proactieve mindset ga je op zoek naar verbeteringen in zowel het campagne- als marketingproces en bespreekt dit in de campagne overleggen. Je optimaliseert de ROI van de media-inzet o.b.v. KPI’s. jouw collega Digital Marketing Specialist voorziet jou van de ins-en-outs van onze data en dashboards;

Wij vragen:

 • Marketing gerelateerde opleiding (HBO) in combinatie met 3+ jaren werkervaring in een B2B omgeving;
 • Ervaring met het uitvoeren en bijsturen van (inbound) marketingcampagnes als ook met het uitvoeren van social-media marketing, online advertising, websites en offline marketing;
 • Ervaring met E-mail Marketing (Pardot) is een pré;
 • Ervaring met CMS (Drupal): beoordelen teksten en contentcreatie; tekst/beeld/video;
 • Ervaring in, of affiniteit met, de logistieke- of automotive branche;
 • Je neemt initiatief en kunt goed plannen en organiseren;
 • Je bent creatief, hebt een hands-on mentaliteit en werkt resultaatgericht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is mooi meegenomen;
 • Een flinke dosis humor en enthousiasme.

Mocht je niet 100% maar 80% aansluiten bij wat wij vragen, maar je denkt toch dat wij een ‘match made in heaven’ zijn, dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Wie zijn wij?

Motrac is toonaangevend als totaalaanbieder van interne logistieke oplossingen. Onze hef- en magazijntrucks van het innovatieve topmerk Linde voldoen aan de hoogste eisen, of het nu gaat om koop, lease, huur of occasions. Ons totaalaanbod: Van advies en engineering voor geautomatiseerde warehouses tot een 24/7 onderhoudsservice. Door ons grote netwerk en technologisch hoogstaande producten, behoren we tot de top in Nederland. Met 4 vestigingen, Almere (hoofdkantoor), Zwijndrecht, Apeldoorn en Venlo en ruim 360 professionals, helpen we dagelijks onze klanten in alle sectoren; van agrariër tot havenbedrijf en van recycling tot warehouse.

Wat bieden wij jou?

 • Een unieke kans te bouwen aan jouw ontwikkeling;
 • Een organisatie in ontwikkeling, waardoor er volop kansen liggen voor jouw loopbaan;
 • Prettige samenwerking binnen een enthousiast team;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden;
 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en achtergrond;
 • Natuurlijk een goed arbeidsvoorwaardenpakket zoals een laptop, telefoon, fietsplan, winstdeling en collectieve ziektekosten verzekering;
 • Een goed pensioen;
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Interesse?

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet!

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Nelly Barneveld, HR Advisor via 06-21528189.

Interne kandidaten hebben voorrang tot 27 maart 2023.

Apply now

About Royal Reesink

Royal Reesink is market leader as an international distributor and service provider in the field of high quality machinery, parts and services for landscape maintenance, internal transport, warehouse design, civil engineering and the agricultural sector. Hendrik Reesink started his one-man business in Zutphen in 1786, since we have grown and have now over 2,500 employees and dozens of subsidiaries around the world.