Hoofdmenu

Terug

Accountmanager verkoop/verhuur - Bergschenhoek

Educational attainment: Lower (cycle) secondary education
Kemp Groep

Je kent de GWW branche! Je hebt gewerkt of werkt in de verkoop van machines, toebehoren of aanverwante producten. Onze klantenkring is je niet vreemd. Herken jij jezelf hierin? Kemp Groep zoekt een

Accountmanager verkoop/verhuur

Wat ga je doen?
Als Accountmanager in de buitendienst werk je zelfstandig aan actieve acquisitie, gecombineerd met het beheren van bestaande relaties in de regio. Naast verkoop van nieuwe en gebruikte machines ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van Huur&Stuur in de regio. Via Huur&Stuur verhuren wij als specialist in de GWW sector machines zonder bedienend personeel aan onze klanten. Je werkt nauw samen met de verhuurcoördinator op de vestiging om antwoord te geven op de vraag van onze klanten.

Wie zijn wij?
Onze vestiging in Bergschenhoek is in 10 jaar uitgegroeid tot een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Als 1 van de 10 vestigingen in Nederland en België zijn wij in Bergschenhoek actief als machineleverancier binnen de GWW branche. Ons leveringsprogramma bestaat uit verschillende A-merken die elkaar perfect aanvullen. Als importeur zijn wij in veel gevallen de enige schakel tussen de fabrikant en de eindgebruiker. Hiermee garanderen we een scherp prijsniveau en service van absoluut topniveau. De focus ligt daarbij op de merken Atlas, Kobelco, BOMAG en Schaeff.

De Kemp Groep is al decennia lang een toonaangevende specialist op het gebied van grondverzet- en wegenbouwmaterieel. De historie van ruim 65 jaar van de Kemp Groep is inmiddels verweven met Reesink Construction Equipment. Reesink Construction Equipment bestaat uit verschillende, van oudsher, familie bedrijven die met behoud van eigen identiteit samenwerken als één organisatie. De Kemp Groep maakt deel uit van Royal Reesink

Interesse?
Word jij onze Accountmanager verkoop/verhuur? Stuur je CV per mail naar f.smeets@kemp-groep. Eerst meer informatie? Neem contact op Folkert Smeets via 030 - 666 60 66.

Apply now

About Royal Reesink

Royal Reesink is market leader as an international distributor and service provider in the field of high quality machinery, parts and services for landscape maintenance, internal transport, warehouse design, civil engineering and the agricultural sector. Hendrik Reesink started his one-man business in Zutphen in 1786, since we have grown and have now over 2,500 employees and dozens of subsidiaries around the world.