Hoofdmenu

Terug

Accountmanager grondverzetmaterieel - Tiel

Educational attainment: Lower (cycle) secondary education
Kemp Groep

Wie zijn wij?
Kemp Groep (onderdeel van Reesink Construction Equipment) is een toonaangevende specialist op het gebied van grondverzet- en wegenbouwmachines. Met ruim 65 jaar opgebouwde kennis in de markt van grondverzet- en wegenbouwmaterieel beschikken wij over veel kennis en ervaring van diverse A-merken als Atlas, Kobelco, BOMAG en Schaeff. Wij zijn niet alleen leverancier maar ook importeur en kunnen daardoor een scherpe prijsstelling en service op topniveau aanbieden. De Kemp Groep heeft vestigingen in De Meern (hoofdkantoor), Tiel, Ommen, Bergschenhoek, Veghel, Valkenburg en Steenbergen (Van Tetering grondverzet- en spoorwegmachines)

Kemp Groep is een bedrijf in ontwikkeling en ontstaan uit het samengaan van verschillende, van oudsher, familiebedrijven. In de samenwerking met zowel klanten als collega’s hechten wij veel waarde aan loyaliteit, samenwerken en een open communicatie. Alles mag gezegd worden onder de voorwaarden respect en vertrouwen. Onze focus zal zich de komende tijd richten op een nog verdergaande samenwerking met en integratie van werkzaamheden waarbij klantgerichtheid en efficiënt werken centraal staat. Ambitie genoeg en daarmee ook goede ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers.

Momenteel zijn wij voor onze vestiging Tiel op zoek naar een:

Accountmanager grondverzetmaterieel - fulltime

Wat ga je doen?
Als accountmanager ben je, vanuit onze vestiging in Tiel, verantwoordelijk voor de verkoop van onze machines, uitrustingsstukken en service- en onderhoudscontracten in de regio. Je werkt vanuit een ambitieus salesplan welke je jaarlijks samen met de directie opstelt. Je werkzaamheden voer je niet alleen vanuit de showroom uit maar je gaat er ook regelmatig op pad om klanten te bezoeken of Kemp Groep te vertegenwoordigen op evenementen en beurzen. Op de vestiging in Tiel hebben wij binnenkort de beschikking over een buiten demoruimte waar potentiële klanten aan de slag kunnen met de machines.
Kortom, een veelzijdige functie in een dynamische en ontwikkelingsgerichte omgeving.

Nog even je dagelijkse werkzaamheden op een rijtje:
· Het ontvangen van klanten in de showroom en informeren en adviseren over ons uitgebreide portfolio machines en uitrustingsstukken;
· Het bezoeken van klanten in de regio en Kemp Groep vertegenwoordigen op evenementen en beurzen;
· Het maken van offertes en zorgen voor een adequate opvolging;
· Onderhandelen over prijzen en voorwaarden;
· Administratieve afhandeling van gesloten overeenkomsten en het invoeren van orders;
· Sparren met je collega accountmanagers om elkaar scherp te houden en samen verder te ontwikkelen;
· Het registeren/ rapporteren van klantcontacten in het crm systeem en zorgen voor een goede opvolging;
· Zorgen voor de representativiteit van de showroom en de demoruimte op de werf.

Wie ben jij?
Om voor deze dynamische functie in aanmerking te komen beschik je tenminste over:
· Een hbo werk- en denkniveau;
· Ervaring in een commerciële buitendienstfunctie in een (bouw- of civiel)technische omgeving;
· Uitstekende onderhandelingsvaardigheden;
· Een rijbewijs B;

Daarnaast beschik je over goede communicatieve en commerciële vaardigheden en een doel- en resultaatgerichte instelling. Je bent een goed luisteraar en een kritische vragensteller waardoor je snel duidelijk hebt wat een (potentiële) klant nodig heeft. Je geeft vertrouwen, straalt energie uit en bent in staat om klanten op een professionele manier door het verkoopproces te begeleiden. Je vindt het leuk om te netwerken en duurzame relaties met zowel klanten, leveranciers als collega’s op te bouwen.

Kemp Groep biedt:
· Een zelfstandige functie in een groeiend bedrijf met een informele cultuur. Als onderdeel van Royal Reesink kom je te werken bij een bedrijf dat legio kansen en mogelijkheden biedt om je verder te ontwikkelen;
· Een salaris passend bij opleiding en werkervaring aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak.

Interesse?
Stuur je cv en korte en bondige motivatie naar de Kemp Groep t.a.v. onze recruiter Annejet Middendorp via sollicitatie@kemp-groep.nl. Heb je vragen? Bel gerust met Annejet via 06-29072705. Ook als je twijfelt of deze functie bij je past ben je welkom om hier even over te sparren. Als bedrijf in ontwikkeling staan wij altijd open voor mensen die geïnteresseerd zijn in ons bedrijf.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Apply now

About Royal Reesink

Royal Reesink is market leader as an international distributor and service provider in the field of high quality machinery, parts and services for landscape maintenance, internal transport, warehouse design, civil engineering and the agricultural sector. Hendrik Reesink started his one-man business in Zutphen in 1786, since we have grown and have now over 2,500 employees and dozens of subsidiaries around the world.