Hoofdmenu

Terug

Meewerkstage Product Management

Educational attainment: University Degree (Bachelor)
Reesink Agri

Heb jij interesse om het verkoopproces van landbouwmachines beter te begrijpen? Ben jij gemotiveerd om een daar jouw steentje aan bij te dragen? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou! Ter ondersteuning van de afdeling Product Management bij Reesink Agri in Apeldoorn zoeken wij doorlopend een gemotiveerde en zelfstandige HBO-stagiair.

Meewerkstage Product Management

Wat ga je doen?

De afdeling Product Management zet de verschillende productgroepen van Reesink Agri in de markt zodat de marktpositie van het bedrijf wordt behouden en verbeterd. Binnen ons team is er een plaats voor een stagiair. In overleg met je interne stagebegeleider stel je de doelen voor je stageperiode op en werk je aan een interessante opdracht. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Het analyseren van de marktsituaties en het ondersteunen bij lopende marktonderzoeken;
  • Het opstellen van productvergelijkingen;
  • Begeleiden van nieuwe machines en rapporteren aan de leverancier/fabrikant.
  • Daarnaast komen er in je stageperiode leuke opdrachten of uitdagingen voorbij waar we je vragen over mee te denken!

Wie zijn wij?

Reesink Agri distribueert al ruim 100 jaar kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines om mens en dier van gezond voedsel te voorzien. Door onze omvang, ervaring, kennis en uitgebreide dealernetwerk zijn wij een betrouwbare partner in het leveren van professionele landbouwmachines van gerenommeerde A-merken zoals KUHN, RAUCH, EINBöCK en KNOCHE. Vanuit onze vestigingsplaats Apeldoorn richten wij ons op de verkoop van landbouwwerktuigen aan landbouwmechanisatiebedrijven in Nederland.

Wat bieden wij jou?

  • Een zeer uitdagende en vooral fijne stageplek met leuke collega’s binnen een dynamische en groeiende organisatie;
  • Een passende stagevergoeding;
  • We maken tijd voor goede begeleiding en vinden het belangrijk dat je verschillende aspecten van het werk meemaakt!

Wij vragen

  • Je bent een HBO student aan de opleiding agrotechniek en management of aanverwante studierichting.
  • We hebben als team veel passie voor de agrarische sector en we zouden het leuk vinden als je deze passie met ons deelt!
  • Je wordt gedurende de stage onderdeel van het Reesink Agri team, maar kunt wel zelfstandig werken. Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar.

Interesse?

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. We zien graag jouw motivatie en CV tegemoet! Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Jordi van de Vondervoort, Manager Productmarketing & After Sales via 06 – 83081730

Apply now

About Royal Reesink

Royal Reesink is market leader as an international distributor and service provider in the field of high quality machinery, parts and services for landscape maintenance, internal transport, warehouse design, civil engineering and the agricultural sector. Hendrik Reesink started his one-man business in Zutphen in 1786, since we have grown and have now over 2,500 employees and dozens of subsidiaries around the world.