Hoofdmenu

Terug

Accountmanager Tuin- en Parkmachines

Educational attainment: Lower (cycle) secondary education, University Degree (Bachelor)
Stierman De Leeuw

Jij kent de Tuin- en parkbranche in midden- en zuid Nederland op je duimpje en ziet welke kansen er liggen. Je bent overtuigd van de kwaliteit van onze producten en weet met jouw kennis en bevlogenheid zowel de dealer als klant te enthousiasmeren. We maken graag kennis met jou en zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Stierman De Leeuw is op zoek naar een enthousiaste:

Accountmanager Tuin- en Parkmachines

Wat ga je doen?

In de tuin- en parkbranche is geen dag hetzelfde. Er liggen volop kansen en het is aan de accountmanager om deze kansen iedere dag weer te grijpen! Als accountmanager werk je intensief samen met onze dealers om de tuin- en parkmachines uit ons assortiment te verkopen. Je gaat planmatig te werk en omdat jij de markt kent, kan jij overzien waar zich mogelijkheden voordoen. En met jouw vakmanschap als accountmanager weet jij elke mogelijkheid om te buigen naar een commerciële kans!

Dealers zien je graag komen, want jouw deskundigheid en enthousiasme maken jou een prettige gesprekspartner. Jij komt ook bij de eindgebruikers om ons assortiment onder de aandacht te brengen. Dat doe je onder andere door het verzorgen van demonstraties en marketingactiviteiten op locatie. Bij de dealers waar jij komt kan geen eindgebruiker nog om onze merken heen!

Wie zijn wij?

Stierman De Leeuw biedt een uitgebreid assortiment van succesvolle kwaliteitsmerken in de tuin-, park- en bosbouw. Merken met een goede reputatie bij zowel professionals als particulieren. Onze leveringen gaan veelal via erkende dealers (onze wederverkopers), waarmee wij een optimale en langdurige samenwerking onderhouden.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie waarin je echt het verschil kan maken;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Technische Groothandel;
 • Goede pensioenvoorziening;
 • Volop mogelijkheden om aan je eigen professionele groei te werken;
 • Een informele werksfeer;
 • Een klein team met fijne, betrokken collega’s;
 • Een inwerktermijn, waarbij je goed op de hoogte gebracht wordt van alle ins en outs van onze producten, is standaard bij ons.

Wij vragen

Je bent enthousiast en straalt dit ook uit. Je hebt de ambitie om samen met je collega’s onze producten verder op de kaart te zetten. Jouw commerciële drive, communicatieve vaardigheden en je resultaatgerichtheid komen je daarbij goed van pas. Je hebt een flexibele instelling, omdat jij begrijpt dat je klaar staat voor de klant wanneer dit nodig is. Verder heb je:

 • Een afgeronde relevante MBO- of HBO-opleiding;
 • Rijbewijs BE, of bent bereid om deze te halen;
 • Een gezonde interesse voor trends en ontwikkelingen in de markt.

Interesse?

Nieuwsgierig geworden? Graag ontvangen we je motivatie en CV via de sollicitatiebutton. Wil je meer weten? Bel met Jurgen Albers, Directeur; 06–53592462. Hij staat je graag te woord!

Apply now

About Royal Reesink

Royal Reesink is market leader as an international distributor and service provider in the field of high quality machinery, parts and services for landscape maintenance, internal transport, warehouse design, civil engineering and the agricultural sector. Hendrik Reesink started his one-man business in Zutphen in 1786, since we have grown and have now over 2,500 employees and dozens of subsidiaries around the world.