Hoofdmenu

Terug

Royal Reesink is een leidende internationale distributeur van kwalitatief hoogwaardige machines voor material handling, logistiek, grond-, weg- en waterbouw, land- en tuinbouw en landschappelijk onderhoud. De onderneming biedt afnemers een portfolio van bekende A-merken. Daarnaast levert Royal Reesink hydraulische componenten en systemen, o.a. binnen offshore en scheepvaartindustrie, die deels complementair zijn aan het machineaanbod en is Reesink Production producent en toeleverancier van equipment voor o.a. Royal Reesink bedrijven.

Royal Reesink is een solide onderneming met 2000 medewerkers waar we trots op zijn. Met elkaar vormen we een loyaal en product gedreven team van toegewijde professionals. Onze specialisten denken servicegericht en krijgen de ruimte om ondernemerschap te tonen. Want alleen zo kan Royal Reesink de topkwaliteit leveren die we sinds 1786 beloven.

William Peek
Service Manager

Werken bij Kamps de Wild is werken in de landbouwtechniek. Mijn hobby is mijn werk!

Iwan de Groot
Senior Service & Support Specialist

Werken bij Royal Reesink betekent dat ik mijn collega’s elke dag kan ondersteunen op het gebied van IT. En ik voor mijn inzet de glimlach van tevreden gebruikers mag ontvangen.

Ard van der Wouden
Service & Support Manager

Werken bij Vantage Agrometius is voor mij: samen met een stel top collega’s precisielandbouw en Vantage Agrometius op de kaart zetten.