Hoofdmenu

Terug

Royal Reesink is een leidende internationale distributeur van kwalitatief hoogwaardige machines voor material handling, logistiek, grond-, weg- en waterbouw, land- en tuinbouw en landschappelijk onderhoud. De onderneming biedt afnemers een portfolio van bekende A-merken. Daarnaast levert Royal Reesink hydraulische componenten en systemen, o.a. binnen offshore en scheepvaartindustrie, die deels complementair zijn aan het machineaanbod en is Reesink Production producent en toeleverancier van equipment voor o.a. Royal Reesink bedrijven.

Royal Reesink is een solide onderneming met 2000 medewerkers waar we trots op zijn. Met elkaar vormen we een loyaal en product gedreven team van toegewijde professionals. Onze specialisten denken servicegericht en krijgen de ruimte om ondernemerschap te tonen. Want alleen zo kan Royal Reesink de topkwaliteit leveren die we sinds 1786 beloven.

Jitze Eggink
Hydraulic System Engineer

Werken bij Motrac Industries betekent plezier hebben in de afwisselende en uitdagende projecten die we uitvoeren, waarbij techniek, commercie maar ook communicatie erg belangrijk is. Zo probeer ik voor elke klant een passende oplossing te vinden.

Andre Loman
Logistics

Werken bij Motrac Industries betekent voor mij stabiliteit en dicht bij huis.

Mike Gulien
Werkplaatsmonteur - MotracLinde

Werken bij MotracLinde betekent voor mij veel uitdaging in mijn werk met een hoop mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen als persoon maar ook in mijn werk.