Hoofdmenu

Terug

Commercieel Medewerker Verhuur

Royal Reesink

Ben je iemand die weet wat de klant nodig heeft en kun je de klant adviseren over de juiste machine? Als je een commerciële kans ziet pak je die gelijk op! Spreekt dit jou aan? Binnen Meerman Machines gaan wij graag met je in gesprek over de functie van:

COMMERCIEEL MEDEWERKER VERHUUR
(Vlaardingen)Hoe kun jij het verschil maken?

Als Commercieel Medewerker Verhuur ben je verantwoordelijk voor de verhuur van machines voor het bedrijfsonderdeel Meerrent. De klantaanvragen krijg je telefonisch of via digitale kanalen binnen. Je ontvangt klanten en helpt bij de uitgifte en inname van verhuurobjecten.

Wij vinden het belangrijk dat je je prettig en zeker voelt binnen je rol, je krijgt daarom een intensieve inwerkperiode. Na je inwerkperiode zijn dit je belangrijkste werkzaamheden:
- Je verhuurt Kubota graafmachines, Bomag verdichtingsmaterieel, aanhangers en toebehoren;
- De huurcontracten stel je op en je draagt zorg voor de facturatie;
- Je werkt de verhuur administratie bij;
- Je ondersteund de service afdeling bij het maken van offertes, advies geen en onderhoud van de webshop;
- Je bent de rechterhand van de Manager, bij afwezigheid neem je een deel van zijn taken over.

Jouw Team
Je bent onderdeel van het verhuur team en het commerciële team, op de vestiging werken in totaal 23 collega’s. Samen werk je aan de verdere uitbouw van de verhuuractiviteiten. Binnen de rol van Commercieel Medewerker Verhuur rapporteer je aan de Verhuurmanager.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat teamleden zeggen over werken bij Meerman Machines: ''Het is gaaf om elke keer weer ervoor te zorgen dat de klant goed wordt geholpen en tevreden is. Onderdeel zijn van een team met fijne collega's maakt werken bij Meerman Machines extra leuk!''

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Wat verwachten wij van jou

Als Commercieel Medewerker Verhuur beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:
- Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;
- Werkervaring in een soortgelijke functie in bouwmaterieel is een pré;
- Je beschikt over actuele kennis van Ms Office en ERP pakketten;
- Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook van de Engelse taal;
- Je bent iemand die positief en proactief is ingesteld, je maakt makkelijk contact en commercieel sterk;
- Je bent in je werk iemand die nauwkeurig en gestructureerd werkt, je onderhoudt zakelijke contacten goed en ziet commerciële kansen.

Wie zijn wij?


Meerman Machines is ontstaan in 1956 vanuit Technisch Handelsbureau A. Meerman N.V. Sinds die tijd is er veel veranderd, al is de basis nog steeds hetzelfde. Namelijk een informeel familiebedrijf die zijn klanten kent! Het klinkt simpel en dat is het ook. Wij vinden het super belangrijk dat we onze klanten kennen, want alleen dan kun je ze pas goed bedienen. Verder hebben we een vaste club met medewerkers, want pas dan heb je kennis in huis én we vinden het van belang dat het leuk is om bij ons te werken en om zaken met ons te doen!

Ontzorgen is ons doel, ben je klant bij ons dan zorgen we voor jou en jouw machine. Want een Kubota kopen of huren moet je een gevoel geven van rust. Je werk kunnen doen, daar gaat het om en dat snappen wij als geen ander! Meerman Machines is sinds 2019 onderdeel van Royal Reesink en valt onder de divisie Reesink Compact Construction Equipment

Royal Reesink
In 2050 telt de wereld naar verwachting 9 miljard mensen. Mensen die allemaal behoefte hebben aan voeding, leefruimte en ontspanning. Voor de volgende generatie zal de vraag naar voedsel, energie en recreatie enkel toenemen. Royal Reesink draagt bij aan deze globale uitdaging door hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, magazijnen, grond-, weg- en waterbouw te leveren. Met meer dan 40 bedrijven verspreid over de hele wereld, staan we dichtbij onze klanten.Waar kan je op rekenen?

Werken bij Meerman Machines betekent een afwisselende functie binnen een mooie organisatie waar volop kansen liggen om het beste uit jezelf te halen. De werksfeer is open en informeel waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.

Fulltime/parttime
De functie is voor 40 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een goed salaris dat aansluit bij jouw kennis en expertise. Daarnaast ontvang je een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een goed pensioen en sportfaciliteiten in huis, 6 dagen per week beschikbaar.

Carrièremogelijkheden
Vind jij het belangrijk om jezelf te ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom graag aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

Werkplezier

Naast het harde werken is er ook tijd voor plezier: samen lunchen, gezellige uitjes, een borrel op z’n tijd.


Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, reageer dan gelijk. Wil je liever eerst meer weten, neem gerust contact op met Victor van den Berg (Algemeen Directeur) via victor.vandenberg@meerman.nl of bel 010-4350611.

Direkt bewerben

Uber Royal Reesink

Royal Reesink ist Marktführer als internationaler Vertriebshändler und Service-Anbieter in den Bereichen hochwertige Geräte, Komponenten und Dienstleistungen für den Agrarsektor, die Landschaftspflege, den internen Transport, Lagerhauslösungen und den Tiefbau. Seitdem ist das Unternehmen auf mehr als 2.500 Mitarbeiter und rund vierzig Tochterunternehmen in aller Welt angewachsen.