Hoofdmenu

Terug

Allround monteur (robotica) vloerreinigingsmachines

Bildungsniveau: MBO
Jean Heybroek

Voor “echt schone vloeren” rekenen onze klanten op de vloerreinigingsmachines van topmerken als Factory Cat, Adlatus robotics, Columbus en Gausium robotics. En op jou! Want jij zorgt er met jouw kennis van de nieuwste technieken voor dat onze machines hun uitstekende reputatie iedere dag opnieuw kunnen waarmaken. Wij dagen jou graag uit in de functie van

Allround monteur (robotica) vloerreinigingsmachines

Wat ga je doen?

Je bent dagelijks te vinden op locatie bij onze klanten. Hier onderhoud je hoogwaardige vloerreinigingsmachines die binnen warehousing, distributiecentra’s, productielocaties, zorg en de industrie worden gebruikt. Dit wordt met zorg en precisie gedaan zodat onze klanten ontzorgd zijn en de machines optimaal kunnen presteren.

Onze collega, monteur buitendienst Reinigingstechniek, vertelt je graag meer over de functie: “Als monteur reinigingstechniek kom je overal: van supermarkten tot zwembaden en van kleine bedrijven tot grote fabrikanten. Dat maakt het werk heel afwisselend.”

Verder bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit:

 • Het verhelpen van storingen en het uitvoeren van keuringen;
 • Revisies uitvoeren en het opmaken van kostenopgaves na de analyse van een machine;
 • Het begeleiden van de klant bij het juist gebruiken van de machines.

In een team van in totaal elf monteurs heeft ieder zijn eigen vakgebied. Daarbij kun jij je binnen Jean Heybroek specialiseren in (robotica) vloerreinigingsmachines, waardoor je op termijn je kunt ontwikkelen als dé specialist op dit gebied.

Wie zijn wij?

Jean Heybroek levert al meer dan 120 jaar kwaliteitsmachines voor professioneel onderhoud in verschillende segmenten. Van maaimachines en transportmiddelen voor golfbanen, openbaar- en particulier groen, recreatie- en sportterreinen tot speciale reinigingsmachines voor professionele vloerreiniging in logistiek, groothandel en industrie en apparatuur voor aanleg van ondergrondse infrastructuur. Kwaliteit en de allerbeste service, dat is waar wij voor staan. Onze verkopers worden ondersteund door een moderne werkplaats, een uitgebreid onderdelenmagazijn en een mobiele servicedienst zodat klanten altijd op ons kunnen rekenen. Jean Heybroek maakt deel uit van Royal Reesink.

Wat bieden wij jou?

 • Werken met de nieuwste machines en technieken;
 • Verder groeien naar het hoogste niveau in jouw vakgebied;
 • Een prima salaris vinden we passen bij de waardering van jouw vakmanschap;
 • Een goed pensioen en passende werknemersverzekeringen zijn vanzelfsprekend;
 • Naast de standaard 25 verlofdagen heb je de mogelijkheid om naar behoefte verlofdagen te (ver)kopen, volgens onze flexibele verlofregeling;
 • We vinden aandacht voor persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk;
 • De sfeer van een familiebedrijf maar met internationale allure en ambities;
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s;
 • Een afwisselende baan met elke dag nieuwe uitdagingen. Geen dag is hetzelfde!

Wij vragen

Voor jou is klant- en servicegerichtheid vanzelfsprekend. Je hebt een flexibele instelling en voelt je, net als wij, verantwoordelijk voor het werk dat gedaan moet worden. Ook als dat betekent dat je soms pas naar huis gaat als de klus klaar is. Verder heb je:

 • Een relevante en afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur niveau 3;
 • Kennis en ervaring op het gebied van reparaties en onderhoud plegen aan elektrische en hydraulische systemen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse?

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Rob van Ginkel, Manager Reiniging, via 06–51307293. Hij staat je graag te woord!

Direkt bewerben

Uber Royal Reesink

Royal Reesink ist Marktführer als internationaler Vertriebshändler und Service-Anbieter in den Bereichen hochwertige Geräte, Komponenten und Dienstleistungen für den Agrarsektor, die Landschaftspflege, den internen Transport, Lagerhauslösungen und den Tiefbau. Seitdem ist das Unternehmen auf mehr als 2.500 Mitarbeiter und rund vierzig Tochterunternehmen in aller Welt angewachsen.