Hoofdmenu

Terug

Leerling monteur

Bildungsniveau: MBO
Kamps de Wild Veghel

Je wil het liefste je vak leren door te doen. Je hebt veel interesse in techniek en je hebt een passie voor de agrarische sector en landbouwmachines. Wil jij je kennis en vaardigheden uitbreiden en nog meer ervaring opdoen in het allermooiste vak dat er is? Wij hebben in onze vestiging in Veghel een leerplaats beschikbaar voor een

Leerling monteur


Wat ga je doen?

Samen met een team van ervaren monteurs ben je werkzaam in onze werkplaats. Ook kan het zijn dat jullie samen een klant gaan bezoeken om ter plekke werkzaamheden te verrichten aan machines.

Je verricht werkzaamheden aan verschillende soorten en verschillende merken machines, van de tractoren van CLAAS tot een kunstmeststrooier van AMAZONE. Tijdens deze werkzaamheden kan jij als leerling monteur je kennis verbreden en ervaring opdoen in het onderhoud aan deze machines, het uitvoeren van reparaties en ook het oplossen van storingen.

Je zorgt voor een nette en opgeruimde werkomgeving en je verliest de klant- en servicegerichtheid nooit uit het oog. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je voldoende en de juiste begeleiding krijgt om nog beter te worden in dit mooie vak!

Wie zijn wij?

Kamps de Wild BV is één van Nederlands belangrijkste distributeurs van landbouwmachines. Wij staan sinds 1919 voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek en importeren op exclusieve basis de merken CLAAS, AMAZONE en Schmotzer. We zijn een moderne distributeur die efficiënte distributie combineert met maximale ondersteuning naar onze afnemers. Kamps de Wild heeft 3 vestigingen in Zevenaar, Veghel en Valkenburg.

Onze vestiging in Veghel is full-line dealer van o.a. de merken CLAAS, AMAZONE, KAWECO en Schmotzer in Zuid-Oost-Nederland. Ons goed getrainde, enthousiaste team kent de lokale klant en zijn speciale wensen goed. Kamps de Wild BV maakt onderdeel uit van Royal Reesink.

Wat bieden we jou?

 • Vaktechnische uitdagingen;
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • Product specifieke trainingen;
 • Een team met leuke collega’s;
 • Je gaat je verdiepen in de allermooiste merken;
 • Een functie in een grote organisatie, maar met de charme van een klein team;
 • Onze organisatie groeit, oftewel mooie kansen voor de toekomst!

Wij vragen

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding, niveau 2;
 • De ambitie om een relevante en aansluitende MBO opleiding niveau 3 of niveau 4 in BBL vorm te volgen (deze mogelijkheid wordt ook geboden via de CLAAS bedrijfsschool bij Aeres Tech);
 • Affiniteit met de agrarische sector en landbouwmechanisatie en interesse voor techniek;
 • Natuurlijke nieuwsgierigheid en leergierigheid;
 • Klant- en servicegerichtheid vind jij vanzelfsprekend;
 • Beheersing van de Nederlandse taal; Engels en/of Duits is een pré.

Interesse?

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Gudo van den Elsen (chef werkplaats), 06-30089093.

Direkt bewerben

Uber Royal Reesink

Royal Reesink ist Marktführer als internationaler Vertriebshändler und Service-Anbieter in den Bereichen hochwertige Geräte, Komponenten und Dienstleistungen für den Agrarsektor, die Landschaftspflege, den internen Transport, Lagerhauslösungen und den Tiefbau. Seitdem ist das Unternehmen auf mehr als 2.500 Mitarbeiter und rund vierzig Tochterunternehmen in aller Welt angewachsen.