Hoofdmenu

Terug

Assistent Filiaalmanager Tuin- & Park

Bildungsniveau: HBO
van der Meij de Bie

Jij wordt enthousiast van mooie machines in de tuin- en parkbranche en bent van nature klantgericht. Herken jij dit? Voor onze vestiging in Hillegom zijn we voor de uitbreiding van ons team op zoek naar een

Assistent Filiaalmanager Tuin- & Park

met commercieel talent.

 

Wat ga je doen?

Dagelijks ontvangen we klanten en andere geïnteresseerden in onze showroom. Als assistent filiaalmanager ben jij voor hen het eerste aanspreekpunt. Of het gaat om een servicevraag, de verkoop van een nieuwe machine of een garantiegeval: jij zorgt ervoor dat de klant met een goed gevoel (weer) aan het werk kan met de juiste machines of gereedschappen.

Samen met de filiaalmanager til jij het filiaal naar een hoger niveau. Je ondersteunt de filiaal manager bij de dagelijkse leiding over het filiaal en bent onder andere ook verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van werk- en verkooporders. Jouw goede ideeën voor verbetering van de dienstverlening aan onze klanten, commerciële activiteiten of bedrijfsvoering zijn meer dan welkom. 

Wie zijn wij?

We zijn opgericht in 1968 en gevestigd in Hoofddorp, Hillegom en Alkmaar. We verkopen en onderhouden tuin– en parkmachines van hoogwaardige merken als Husqvarna, Stihl, Holder, Honda, EGO Power+, Toro en Kubota. Onze klanten zijn hoveniers, gemeenten, golfbanen, aannemers en particulieren. B. van der Meij de Bie BV. maakt deel uit van moederorganisatie Royal Reesink.

Wat bieden wij jou?

  • Een prima salaris vinden we passen bij waardering voor jouw vakmanschap;
  • Een uitdagende functie voor 40 uur per week waarin jij de kans krijgt jezelf te ontwikkelen;
  • Een team van prettige, gemotiveerde collega’s; 
  • Training en opleidingsmogelijkheden zowel intern als extern;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Uitstekende pensioenvoorwaarden.

Wij vragen

Jij hebt een flexibele instelling en bent van nature klant- en servicegericht. Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Verder vragen we:

  • Een relevante en afgeronde Hbo-opleiding;
  • Kennis van de programma’s van MS Office;
  • Talent voor commercie en sales en de ambitie om jezelf te ontwikkelen;

Interesse?

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Amanda van der Meij de Bie via 023 - 5639264

 

Direkt bewerben

Uber Royal Reesink

Royal Reesink ist Marktführer als internationaler Vertriebshändler und Service-Anbieter in den Bereichen hochwertige Geräte, Komponenten und Dienstleistungen für den Agrarsektor, die Landschaftspflege, den internen Transport, Lagerhauslösungen und den Tiefbau. Seitdem ist das Unternehmen auf mehr als 2.500 Mitarbeiter und rund vierzig Tochterunternehmen in aller Welt angewachsen.